Iluvõimlejate super tublid tulemused Miss Valentine’l!

Iluvõimlejate võistlused kestsid Miss Valentine’l neli pikka päeva ning iga päev oli põhjust rõõmustada fantastiliste tulemuste üle. Esimesel võistluspäeval, 28. veebruaril, võistles meie noorim osaleja Regita Veide (2011), kes saavutas vabakavas II koha ning rõngakavas III koha.

Valeria Valasevitš (2008) võistles nii individuaalvõimlejana kui ka rühmkava koosseisus ning oli väga edukas. Üksikkavades VÕITIS Valeria hüpitsaharjutuse ning kurikaharjutuses kaotas vaid 0,1 punktiga, saades III koha.

Meie juuniorklassi võimlejad korjasid samuti medaleid. Aia Adele Narits (2004) sai I koha pallikavas ja lindikavas, kindlustades sellega omale vanusegrupi I koha ning võimaluse osaleda hüpitsakavaga finaalis. Finaali tulemuseks jäi 5.koht. Kristin Frey (2004) tulemuseks oli 4.koht pallikavas, 5.koht lindikavas, 8.koht kurikakavas ning kokkuvõttes tubli 6.koht. Sabiine Oras (2004) osales kõrgetasemelises FIG grupis ning saavutas nelja kava kokkuvõttes tubli 27.koha.

Võistlemas olid ka juba sel sügisel väga häid tulemusi näidanud lasteklassi iluvõimlemise rühmad LaLa Land ja Arriba. Pettuda ei tulnud ka seekord, sest võideti ülekaalukalt. I koht rühm ARRIBA, koosseisus Marthareet Mäeots, Eliise Greete Keemu, Laura Põldma, Greete Meus, Maris Sarapuu ja Valeria Gaidutšik. II koht rühm LaLa Land, koosseisus Valeria Valasevitš, Birgit Pärn, Anni Kiili, Saskia Treufeldt, Triinu Õun ja Elisabeth Reinthal.

SUUR AITÄH ja kummardus treeneritele – Monica Kiisler, Brigita Nõmmsalu, Diana Laskova, Margot Võsokov ja Maarja Jaanovits! AITÄH ka lapsevanematele ja kõigile toetajatele!