Võimlemisliidu ametlik teadaanne seoses COVID-19 viirusega

Seoses COVID-19 viiruse levikuga, Vabariigi valitsuse ning Terviseameti soovitustega on Eesti Võimlemisliit otsustanud edasi lükata määramata ajaks sel nädalavahetusel toimuma pidanud Lootuste Karika II etapi/ Elegance Cup´i. Ühtlasi soovitame omalt poolt tühistada või edasi lükata kõik EEVL võistluskalendris olevad üritused kuni märtsikuu lõpuni (sealhulgas Eesti karikavõistlused iluvõimlemises ning Eesti meistrivõistlused topelttrampeti hüpetes). Selline käitumine on meie kõigi huvides ning loodetavasti aitab vältida viiruse levikut Eestis. Siinkohal loodame kõikide osapoolte mõistlikule suhtumisele ning pidagem ühiselt meeles, et kõige olulisem on siiski kõikide meie võimlejate, treenerite, kohtunike ning klubide personali tervis.

Ühtlasi soovitame kaaluda tõsiselt välisvõistlustele mineku vajadust. Isegi kui võistluste toimumisriigis ei ole viiruse levikuala suur, siis võimalus sattuda kontakti viirusekandja inimesega on tõenäoline. Klubide treeningtegevuse korraldamises palume lähtuda Terviseameti soovitustest ning kõigil treeningul osalejatel nendest samuti kinni pidada.

Eesti Võimlemisliit monitoorib asjade kulgu ning teeb edasised sammud vastavalt olukorra arengule.

Tervitades,

Tene-Riin Vaarmann

Peasekretär

Eesti Võimlemisliit