2017.aasta Euroopa meistrid rühmvõimlemises on selgunud!

2017. aasta Euroopa meistrid rühmvõimlemises on selgunud. Eesti rühmad kordasid finaalis eelvõistluse tugevaid esitusi, kuid medaliteni seekord ei jõutud. Meistriklassis võitis Venemaa rühm Expressia (finaalkatse 19,15), teist ja kolmandat kohta jagasid Soome Minetit ja Venemaa Madonna (18,95), kes mõlemad parandasid võrdselt oma eelvõistluse võrdset tulemust (18,85). Meie VK Rütmika Perfetto oli kuues, parandades küll hinnet (16,95), kuid koht jäi samaks eelvõistluse omaga. VK Janika Tallinn Senior Team lõpetas 9ndana.

Juuniorklassis võidutsesid soomlannad OVO junior teamist, jättes eelvõistluse parima Vene Victoria ja maakaaslaste Minetit elite osaks vastavalt hõbeda ja pronksi. VK Rütmika Perfetto junior team lõpetas 6ndana ja VK Janika Mireth 7ndana.

Õnnitlused kõikidele võimlejatele ja treeneritele tublide tulemuste eest! Tänud kõkidele, kes neid töökaid tüdrukuid toetavad ja neile kaasa elavad!

2018. aastal on meie võimlejatel Euroopa meistrivõistlustel ka koduseinte toetus, sest võistlus toimub Tallinnas Kalevi spordihallis. Broneerige kuupäevad 11.-13. mai 2018 oma kalendrites juba praegu ära!

Tekst Eesti Võimlemisliit (FB)

Foto Indrek Kask